Cijena i kvaliteta

NAJBOLJI OMJER

 Ovdje saznajte sve potrebne informacije o našoj cijeni i kvaliteti, te posebnim ponudama kako bi ostvarili najbolju varijantu svog odmora i  stvorili svoje uspomene… 

Cjenik 2024 kuća za odmor Opatija Hrvatska
Valentinovo 2024

"Valentinovo 2024"

  Ljubav, ljubav, ljubav !

Podjelite lijepe osjećaje na romantičnoj destinaciji uz more. Opatija je grad koji vam nudi sve što trebate.

Mirne šetnje uz more, gdje nekoliko posljednjih godina ni pahuljice snijega nisu čudo sigurno će upotpuniti vaš doživljaj i provod.

Uživajte u kratkom odmoru po prigodnoj cijeni personiliziranoj samo za Vas !!!

Veselimo se Vašem dolasku !!!

 Najposjećenije godišnje doba u Opatiji i to s razlogom!

Grad koji turistima pruža sve što je potrebno za pravi odmor. O benefitima samog grada ne treba trošiti riječi. Dovoljno će biti samo dodati kako atmosfera koju Opatijci pružaju svojim posjetiteljima s razlogom je svrstava u biser Jadrana.

Ukoliko izaberete nas i dozvolite da mi budemo Vaš domaćin u navedeno ćemo Vas sigurno uvjeriti!

Osigurajte najbolju cijenu direktnom rezervacijom i uživajte u odmoru kakav zaslužujete !!!

Jeste li spremni za proljeće u Opatiji?

Opatija ispunjena šarenim bojama i ugodnim mirisima raslinja i cvijeća sigurno će Vas opet očarati. Šetnja uz more, kroz parkove grada je ispunjen mnogobrojnim benefitima. Također, ovo je vrijeme za prvo kupanje u osvježavajućem moru. Ne propustite svoju priliku … Od 11.04.-20.06. traje naša specijalna ponuda u kući za odmor “Opatija” u Opatiji, Svetog Florijana 14. Osigurajte najbolju cijenu i uhvatite ovaj jedinstveni popust od 20%.

   Spremili smo za Vas posebnu ponudu povodom Uskrsa. Dođite u Opatiju u našu istoimenu kuću za odmor “Opatija” od 7.-11.4.2023. i iskoristite 5 dana odmora, a platite samo 3 noćenja!!!

   Budite prvi i iskoristite ovo jednokratnu odličnu ponudu,  te provedite vrijeme uz najbliže u Uskršnjoj Opatiji.

  Za posjet Opatiji nikada nije pogrešno vrijeme. Uvijek poseban grad koji živi 365 dana u godini, te svakodnevno Vam otkriva čari svoje ponude. U ovo doba godine zabavne manifestacije poput  maškaranih povorka ili pak mirne šetnje gradom uz topli napitak i laganu relaksaciju sigurno će zadovoljiti mnogobrojne razne ukuse i potrebe.

U našem objektu nudimo zimski popust za minimalno 5 dana boravka u kući za odmor “Opatija” po  30% nižoj cijeni.

Ovo je nedvojbeno najmirniji termin za posjet Opatiji. Samim time ostvarujete mnoštvo benefita koje ćete neizbježno osjetiti u ponudi grada. Zasigurno najveću prednost čini mediteranska blaga klima, koja čak omogućuje malo hrabrijima da probaju čari osvježavajućeg  mora. Napuniti svoje baterije aktivnom šetnjom uz Lungomare šetnicu ili jednostavno upijajući Sunčeve zrake naspram morskih valova. Posjetite nas i ostvarite 20% popusta. Cijena je smanjena na ukupni smještaja u kući za odmor “Opatija”.

Kuća za odmor "Opatija"

Ovo je trenutno jedina kuća za odmor u Opatiji koja se nalazi u samom centru grada !

Kauč u dnevnom boravku
Ležaljke na terasi u kući za odmor Opatija, Sveti Florijan 14
Mjesto za doručak u okruženju prirode pridonosi procijeni omjera naše kvalitete i svih cijena

Zašto je ovaj smještaj u Opatiji jedinstven?

6 benefita kuće za odmor “Opatija”:

    Činjenica je kako vrijeme svima ima jako veliku vrijednost i cijenu, pa je stoga cilj iskoristiti ga što je bolje moguće. Većini osoba dužina trajanja vlastitog slobodnog vremena je visoko na ljestvici prioriteta. Zahvaljujući poziciji našeg smještaja omogućeno Vam je da iskoristite maksimalno svoje slobodno vrijeme kako Vi zaista želite. Vaš odmor Vam neće prolaziti u beskonačnom praznom hodu kao npr. na putu do dućana, banke ili plaže.

    Zahvaljujući lokaciji smještaja imati ćete na raspolaganju više kvalitetnog slobodnog vremena koje možete iskoristiti ovisno o Vašim aspiracijama.

  Svjesni smo činjenice kako je svim gostima koji dolaze izuzetno važna sigurnosti smještaja sa svih aspekata tog pojma. Stoga je naša kuća za odmor maksimalno prilagođena potrebama gostiju po pitanju navedenoga. Kuća sadrži sve neophodne ateste i provjere o funkcionalnosti struje, svih kućanskih aparata, mikrobiološke ispravnosti vode, te mnoge druge Zakonom predviđene potrebne radnje. Gosti raspolažu sa 2 sefa, a također aktivan je i alarmni sustav objekta. Nadzorne mobilne kamere dodatno možemo predostaviti gostima u slučaju njihove želje. Smještaj je osiguran kao i gosti koji borave u njoj od nesretnog slučaja.

     Upravo navedene značajke i prilagodbe smještaja omogućuju nam zadovoljavanje najveće komfortnosti gostima. Siguran i ugodan ambijent cijelokupnog smještaja zasigurno pridonosi povećanju kvalitete.

  Održavanje čistoće našeg prostranog smještaja sigurno nam predstavlja izazov, ali radi važnosti navedenog čimbenika najveće napore upravo usmjeravamo na tom području rada. Stoga bilježimo izuzetne rezultate i povratne informacije naših gostiju upravo povodom navedenoga. Nenametljivost, profesionalnost i postojana dostupnost je karakteristika izvedbe naših usluga prema gostima što nikada ne ostane nezamjećeno s njihove strane.

Jedinstvena količina prostora + lokacija

   Kuća sadrži 274m² odlično organiziranog unutarnjeg prostora. Objekt ima 2 velike prozračne spavaće sobe koje će Vam zasigurno nadoknaditi potrebne količine sna i odmora uz istovremeni boravak u ugodnom prostoru. Za vaše najmlađe tu su i 2 sobe sa TV-ima i neophodnim igrama. U prostoru su prisutna 2 toaleta. Prostrani dnevni boravak sa multimedijskim sadržajem i kuhinjom će zasigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe.

    Ukoliko trebate mnogo prostora naša kuća za odmor Opatija predstavlja najveći i najprostraniji objekt privatnog smještaja koji trenutno postoji u centru grada.

    Privatna okućnica se proteže na više od 320 m² od čega 20m² zauzima natkriveni dio. Čarobni pristup dvorištu izravno iz dnevnog boravka će vas ostaviti bez daha. U golemom dvorištu se nalazi natkriveni prostor sa stolom i stolicama što predstavlja idealno mjesto za doručak u okruženju cvijeća, palmi i ostalog mirišljavog raslinja ili pak večernje druženje uz roštilj. Također, prostrana terasa na 1.katu prestavlja idealno mjesto za sunčanje na ležaljkama ili odmor u hladu na garnituri namjenjenoj za opuštanje.

    Ova količina otvorenog privatnog prostora u centru grada je zaista jedan jedinstveni benefit koji ostvarujete jedino kod nas.

   Korisnici našeg smještaja se nalaze “na korak” udaljeni od svih neophodnih sadržaja. Praktički cjelokupna ponuda Opatije Vam se nalazi na dlanu. Bilo da Vam je potreban dućan prehrane, trgovine, banka, pekare, restorani, caffe barovi ili želite jednostavno samo prošetati po gradu neopterećeni pronalaskom parkinga.

Cijena i kvaliteta smještaja

    Omjer dobivenih koristi i plaćena cijena za uslugu je sigurno jedan od najvažnijih kriterija odabira smještaja svakog gosta. Ukoliko je navedeni omjer dobro izbalansiran zadovoljstvo je uvijek obostrano! Ne manje važna činjenica pri odabiru turistu treba biti svakako pouzdanost usluga koju promovira iznajmljivač. Obzirom da iza naše nekretnine stoji dobar tim i firma koja posluje od 2005. godine sa značajnom reputacijom, smatramo da razina naše pozdanosti je više nego zadovoljavajuća, te sigurno Vam garantiramo usluge i koristi koje promoviramo.

    Uz predhodno navedene cijene naših usluga i najizraženije benefite ovog smještaja neispuštajući iz vida važni faktor pouzdanost u ovoj “jednadžbi” nadamo se da ćete lako odlučiti zašto je baš ova kuća za odmor “Opatija”  najbolja opcija smještaja u Hrvatskoj za Vas.

libra, scales, justice-2754246.jpg

cijena - kvaliteta

NAJBOLJI OMJER

Veselimo se Vašem dolasku !

Jednaka kvaliteta uz nižu cijenu!

Direktna rezervacija je najbolja opcija.

Međunarodni centar za poslovno savjetovanje d.o.o.

D.Alighieria 4, 51410 Opatija, Hrvatska

IBAN: HR46 2340 0091 1105 5278 9, Privredna banka Zagreb