Kuća za odmor "Opatija"
foto galerija

GALERIJA

     Kuća za odmor “Opatija” se sastoji od 4 etaže ukupne površine 274m² i okućnice preko 320m². Prva etaža se sastoji od dnevnog boravka i kuhinje, a drugu etažu čine 2 prostorije i toilet. Treća etaža je sastavljena od terase, 2 spavaće sobe i toileta. Posljednja četvrta etaža se sastoji od još 2 dječje sobe. Objekt Vam omogućava samostalnu regulaciju topline u svim prostorijama. U nastavku pogledajte što nudi naša foto galerija.

Okućnica i terasa smještaja

     Okućnicu čini prostrano dvorište i vrt s mnogim mediteranskim biljkama. U centru dvorišta je postavljena nadstrešnica sa stolom i stolicama, te roštiljom. Obzirom na raspored prostorija kuće okućnica u ljetnim danima čini praktički produženi dnevni boravak. Terasa na trećoj etaži pruža pogled na okućnicu kuće za odmor. Na njoj se nalazi kutak za odmor sastavljen od sjedeće garniture sa stolicom za ljuljanje, te ležaljkama za sunčanje.

Dnevni boravak i kuhinja

     Prostrani dnevni boravak sa kuhinjom nalaze se na prvoj etaži. Dnevni boravak je sastavljen od dva udobna kauča i multimedije (TV sa satelitskim programima, dvd player, PS3 sa igricama). U kuhinji je centralno postavljen stol, a samu kuhinju čine svi potrebni aparati (ugradbena i mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje, veliki hladnjak sa zamrzivačem, perilica suđa) i ostali neobhodni pribori za spremanje obroka.

Spavaće sobe

     Prozračne i velike dvije spavaće sobe će Vam omogućiti potreban odmor nakon aktivnog dana. Sastoje se od po jednog dvokrevetnog (King size) kreveta, noćnih ormarića sa lampama, te velikog ugradbenog ormara.

Dječje sobe

     Dvije dječje sobe raspoložene su na posljednjoj etaži kuće. Sastoje se od po jednog dvokrevetnog (Queen size) kreveta, ugradbenog dječjeg ormara, radnog stola sa stolicom, sjedećih garnitura, te multimedije (TV, PS3 sa igrama, dvd). 

Ostale prostorije

     Kuća za odmor Opatija sadrži dve kupaone na drugoj i trećoj etaži kuće. Kupaone imaju kadu, tuš, veš mašinu, te ostali kupaonski pribor. Sve etaže kuće su međusobno povezane hodnicima i stepenicama. Objekt pruža željenu temperaturu u svim prostorijama koju postiže pomoću klima uređaja, mramornih ploča i podnog grijanja.

          Ukoliko imate dodatnih pitanja i nejasnoća kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

Isplanirajte Vaš odmor još danas!

Veselimo se pružanju pomoći u vašoj organizaciji.

Međunarodni centar za poslovno savjetovanje d.o.o.

D.Alighieria 4, 51410 Opatija, Hrvatska

IBAN: HR46 2340 0091 1105 5278 9

 Privredna banka Zagreb